Μαρία Παπάζογλου

Career & Executive Coach, Corporate Trainer και Master NLP Practitioner

http://www.mentorascoach.com.

Η Μαρία Παπάζογλου είναι πιστοποιημένη Career & Executive Coach, Corporate Trainer και Master NLP Practitioner και ιδρύτρια του www.mentorascoach.com.
Έχοντας πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς, εξειδικεύεται στο Coaching και το Corporate Training. Υποστηρίζει στελέχη και επιχειρηματίες να επιτύχουν επαγγελματικούς στόχους, να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητες τους και να επιτύχουν υψηλές αποδόσεις (high-performance) με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους. Τους εμπνέει να βελτιώσουν τη ζωή τους και να γίνουν ο καλύτερος τους εαυτός #beyourbestself, μέσα από προσωπικές συνεδρίες, εταιρικές εκπαιδεύσεις, ομιλίες, άρθρα, videos.
Είναι απόφοιτος Οικονομικών Πανεπιστημίου Πειραιώς και έχει σπουδάσει coaching ολοκληρώνοντας προγράμματα πιστοποιημένα από τους συνδέσμους ICF, EMCC, AC, ενώ εξακολουθεί να μετεκπαιδεύεται τακτικά στις ΗΠΑ από τους Tony Robbins, Jack Canfield και Brendon Burchard. Έχει πιστοποιηθεί ως Master NLP και χρησιμοποιεί τεχνικές NLP στις συνεδρίες.
Είναι μέλος σε ICF Global, Greece και ANLΡ. Αρθρογραφεί και είναι τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια.

THRIVING BUSINESS//

Career Coaching: Γιατί Το Χρειάζεσαι;

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Πώς Το NLP Σε Εξελίσσει Σε Επαγγελματία Υψηλών Επιδόσεων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Coaching Και Ψυχοθεραπεία: Ποια Η Διαφορά;

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

5 Λόγοι που σε ωθούν σε παραίτηση και άλλοι τόσοι για να το αντιστρέψεις

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

3 Ερωτήσεις Κλειδιά Για Να Ξεκινήσεις Θετικά Τη Νέα Χρονιά

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Πώς να επιλέξεις τον κατάλληλο coach

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Έχεις όνειρα ή στόχους; Μάθε τη διαφορά και βελτίωσε άμεσα τη ζωή σου

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Ώρα για αλλαγή; Μάθε σε τι σε ωφελεί

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης