Κωνσταντίνα Θεοδωράτου

Γενική Ιατρός Με Ειδίκευση Στο Βελονισμό

Η Dr Kωνσταντίνα Θεοδωράτου είναι Γενική Ιατρός εξειδικευμένη στο Βελονισμό, τη Συμβουλευτική Εξαρτήσεων και την Κλινική Ψυχολογία. Είναι Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εταιρείας Ιατρών Βελονισμού και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας.
Έχει αποφοιτήσει από την Ιατρική σχολή Αθήνας και ως Γενικός Ιατρός και σπούδασε βελονισμό στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνο και στη συνέχεια να ολοκληρώσει τις σπουδές της, αποκτώντας τον τίτλο του Master of Science στο βελονισμό από το πανεπιστήμιο της Καντόνα. Έχει εξειδικευτεί περαιτέρω στην Iατρική Ψυχολογία, την Συμβουλευτική Εξαρτήσεων και την εφαρμογή της Νευροεπιστήμης στην Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα του βελονισμού στο Κέντρο Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και διδάσκει βελονισμό σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Είναι Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εταιρείας Ιατρών Βελονισμού και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας.

ΕΥΕΞΙΑ//

Έχεις στρες; Δοκίμασε το βελονισμό

ΕΥΕΞΙΑ//

Μήπως αντί για δίαιτα να κάνεις βελονισμό;

Εγγραφή στο Thrive Newsletter

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης