ΣΚΟΠΟΣ//

Ραδιομαραθώνιος 2019 Από Τον Ρυθμό 949!

Στήριξε την Ένωση "Μαζί για το Παιδί" και πρόσφερε χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη.

151 συνεχόμενες ώρες, μία ένωση, 9 σωματεία, ένας σκοπός: η στήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»! Για 3η χρονιά, οι Μάππες είναι κλεισμένοι σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο THE MALL ATHENS.

Από την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ο Ρυθμός 949 και οι Μάππες στηρίζουν την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».

Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

Μπορείς να προσφέρεις 2€ στο «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και οι Μάππες θα μεταδώσουν όποιο τραγούδι ζητήσεις στον αέρα του Ρυθμού 949!

Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις SMS τον τίτλο τραγουδιού και το όνομά σου, στο 19805 με χρέωση 2€ + ΦΠΑ + τέλη κινητής τηλεφωνίας.

Λίγα Λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων στα 10.000 σε  συστηματική βάση.  

Επιπλέον, σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις,  τα μέλη της Ένωσης πρωτοστατούν στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας αλλά και στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σε θέματα που αφορούν βρέφη, παιδιά και εφήβους σε ανάγκη, ενώ οι υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρουν στις εγκαταστάσεις τους, είναι υψηλού επιπέδου και πολλά από τα προγράμματα που αναπτύσσουν, πρότυπα στον τομέα τους.

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Για Να Μην Το Ρωτήσεις Πάλι «Τι Έχεις;»

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

15 Συμβουλές Για Να Μεγαλώσεις Ένα Παιδί Με Αυτοπεποίθηση

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Γίνε Καλύτερος Γονιός Για Τα Παιδιά Σου

Εγγραφή στο Thrive Newsletter

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης