ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Η Πόλη Των Ρομπότ Έρχεται Για Πρώτη Φορά Στην Ελλάδα

Η συναρπαστική διαδραστική εμπειρία που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους έρχεται τον Φεβρουάριο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να γίνεις για λίγο αστροναύτης, να κάνεις μία βόλτα στον γαλαξία μας και να ζήσεις τη ζωή ενός αστεριού; Αν μπορούσες να ανακαλύψεις μερικά από τα πιο σύγχρονα ρομπότ στον κόσμο και να περιηγηθείς στις μοναδικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας και να ζήσεις μία απόλυτη εμπειρία;

Ανδροειδή ρομπότ, ρομπότ – σκύλος, ρομπότ 4ης γενιάς, ρομπότ – μέδουσα και ρομπότ ψάρι, 3D εκτυπωτές και μία κάσκα Μικτής Πραγματικότητας. Αυτά και άλλα πολλά σε περιμένουν στη μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, την «City of Robots» από τον Φεβρουάριο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η έκθεση πραγματοποιείται με την επιμέλεια και την εγκυρότητα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΕΥΕΞΙΑ//

Οι διατροφικές τάσεις για το 2022

ΠΡΟΣΩΠΑ//

Ελισάβετ Φιλιππούλη: «Τα όνειρα είναι η σχεδία, η βάρκα πάνω στην οποία ταξιδεύουμε στους ωκεανούς της ζωής»

THRIVING BUSINESS//

Τι φέρνει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση σε δεξιότητες και αγορά εργασίας

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης