ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Δες Τη Ζωή Αλλιώς

Το best seller της Arianna Huffington που θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις την επιτυχία.

Μέσα από τη νέα μας ενότητα «Το Thrive προτείνει», η ομάδα του Thrive σου προτείνει ιδέες και δράσεις που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.

Τι είναι επιτυχία; Συνδέεται με το χρήμα και την εξουσία; Ή μήπως τελικά αυτός ο λάθος ορισμός της, σε οδηγεί στην υπερκόπωση και το στρες, αλλοιώνοντας την ποιότητα των σχέσεων σου και της καριέρας σου; Μήπως το κυνήγι της επιτυχίας σε εξαντλεί;

Μήπως πρέπει να την επαναπροσδιορίσεις και να την σκεφτείς στο πλαίσιο της ευημερίας, της ενσυναίσθησης, της αυτογνωσίας και της προσφοράς; Το «Δες τη Ζωή Αλλιώς» της Arianna Huffington, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή μ΄αυτό που πραγματικά είσαι, ώστε να κάνεις τη ζωή σου πιο αυθεντική και πιο γεμάτη.

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Ήρθε Η Ώρα Να Κοιμάσαι Καλύτερα

THRIVE TV SHOW//

Συμβουλές Για Μία Υγιή Σχέση Με Την Τεχνολογία

THRIVE TV SHOW//

Γιατί Να Κρατήσεις Την Τεχνολογία Μακριά Από Το Κρεβάτι Σου

Εγγραφή στο Thrive Newsletter

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης